سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :36
بازدید دیروز :133
کل بازدید :46890
تعداد کل یاداشته ها : 84
04/2/17
3:44 ص

فرماندار شهرستان دماوند خبر داد؛

لزوم احداث پل روگذر محور تهران-دماوند به بلوار بعثت منطقه گیلاوند در جهت کاهش 35 درصدی ترافیک/ دستور کار بودن احیای پروژه کمربندی جنوبی شهر دماوند/ احداث کارخانه بازیافت را در منطقه گندک دماوند

فرماندار شهرستان دماوند از لزوم احداث پل روگذر محور تهران-دماوند به بلوار بعثت منطقه گیلاوند در جهت کاهش 35 درصدی ترافیک و دستور کار بودن احیای کمربندی جنوبی شهر دماوند خبر داد و گفت: احداث کارخانه بازیافت را در منطقه گندک دماوند اجرایی می‌شود.

مجید صفری در نشست شورای هماهنگی امور شهری و روستایی شهرستان دماوند به میزبانی مجتمع برف شهر آبعلی با حضور جمعی از مسئولان اظهار کرد: خوشبختانه در شهرستان دماوند بستر قوی در حوزه گردشگری ایجاد شده است و از 30 منطقه گردشگری حداکثر 9 نقطه نهایی شده که فرصت خوبی برای منطقه می‌باشد.

وی افزود: تلاش بر این است که در دهه فجر بهترین پروژه‌ها را در سطح شهرستان دماوند داشته باشیم، پروژه فاضلاب کشی دماوند باید هرچه سریع‌تر آغاز و حتی اجرای عملیات حفاری شبکه‌ها را باید شروع کنیم و در دهه فجر به شکل ویدئو کنفرانس با حضور رییس جمهور شروع رسمی آن اعلام می‌شود.

فرماندار شهرستان دماوند بیان کرد: شروع عملیات عمرانی پل روگذر محور تهران-دماوند به بلوار بعثت منطقه گیلاوند باید سریع‌تر شروع شود و این دردناک است که در شهر دماوند معطل بودجه باشیم، پیمانکار باید ظرف 5 یا 6 ماه پل را احداث کند.

صفری بیان کرد: همچنین حداقل 35 درصد ترافیک منطقه گیلاوند با احداث یک روگذر به بلوار بعثت دیگر کم می‌شود البته ریل قطار مترو به دماوند تصویب شده و ردیف اعتباری گرفته و در برنامه‌های دولت رفته است.

احیای کمربندی جنوبی شهر دماوند و کنار گذر گیلاوند (1)

*احیای پروژه کنارگذر منطقه گیلاوند در دستور کار است

وی ادامه داد: احیای کمربندی جنوبی شهر دماوند یا همان کنارگذر منطقه گیلاوند که در دوره‌های قبل کلنگ‌زنی شده است نیز جزء برنامه می‌باشد، مدیران شهری باید تمام تلاش خود را با برنامه‌ریزی مدون اجرای پروژه‌ها را در دستور کار قرار دهند.

فرماندار شهرستان دماوند تأکید کرد: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب بسیار مهم و نقطه عطفی است و انتظار می‌رود برای شهرستان دماوند نیز دهه مبارک فجر نقطه عطفی از لحاظ بهره‌برداری از پروژه‌ها و یا شروع پروژه‌های بزرگ باشد.

صفری افزود: مدیران باید خود را برای کارهای بزرگ آماده کنند بسترها برای این مهم آماده است، صدها هکتار زمین برای سرمایه‌گذاری داریم مشروط بر اینکه سرمایه گذاری‌ها در حد ملی باشد نه استانی.

*ساختمان‌سازی و فروش تراکم پاسخگوی درآمدزایی برای شهرستان دماوند نیست

وی گفت: سرمایه‌گذاری در این سطوح اقتصاد و گردشگری شهرستان دماوند را رشد می‌دهد و در همه فصول می‌توان از آنها بهره‌برداری کرد و دیگر ساختمان‌سازی و فروش تراکم پاسخگوی نیازهای شهرستان دماوند نیست و باید از این راه‌ها به دنبال درآمدزایی باشیم.

فرماندار شهرستان دماوند تصریح کرد: از ابتدای 97 بعد از مصوبات کمیته برنامه‌ریزی استان تهران با تلاش دست اندکاران این اتفاق افتاده و مدیران باید به میدان وارد شوند زیرا زمینه‌ها فراهم است.

صفری ادامه داد: در حال حاضر می‌توانیم بهترین، پیشرفته‌ترین و مجهزترین کارخانه بازیافت را در منطقه گندک راه‌اندازی کنیم همه مقدمات آماده است و اطلاعیه نیز چاپ شده و فقط سرمایه‌گذار نیاز است.

فرماندار شهرستان دماوند اضافه کرد: تمام امکانات احداث کارخانه بازیافت در منطقه گندک را فراهم می‌کنیم و در 22 بهمن‌ماه قطعاً باید تعیین تکلیف آن توسط شهرداری دماوند مشخص و سرمایه‌گذار آماده‌ شده و کلنگ زنی شود.

صفری در پایان تأکید کرد: چند پروژه اساسی و مهم همچون پیست آبعلی باید حتماً آماده شود، ورزشگاه پنج هزار نفری هم در حال آماده شدن برای شروع عملیات است، صخره نوردی، پیست و هتل نیز باید همه در دهه فجر برای شروع عملیات برنامه‌ریزی شود.